Sunday, 9 September 2007

The......gate


Sambata seara afara,


Aveam oricum un chef nebun de dans asa ca, atunci cand am primit telefonul magic "hai in club!", aproape ca am sarit de pe scaun direct in hainele de sarbatoare. Inceputul se anunta promitator...pe langa corina mai erau doi tacaniti cu care urma sa ma intalnesc acolo. Un el si o ea, dar la fel de "plecati". Nu am gresit cand am zis ca o sa ma distrez.

De la intrare ne-a preluat un "2/2" care ne-a facut turul intregului club pana sa ne duca la masa noastra rezervata, asezata "discret" in buza barului. Probabil baietii s-au gandit ca drumurile lungi dupa o anumita doza de alcool nu sunt o idee asa de buna :) So...da-i si pupa lume, fa cunostinta si da nas in nas cu singurul tip care si-ar baga unghia in gat sa te vada langa el si sa stie ca nu poate sa ajunga la tine...

Am baut un prim pahar asa pt dezinhibare :) si nu m-am mai asezat pe canapea pana spre dimineata. Am dansat si am dansat si am dansat si am baut cate ceva. Il vedeam pe tip in fata mea tinandu-se de mana cu blonda lui dar uitandu-se cum dansez; as minti daca as spune ca nu mi-a facut o oarecare placere sa il vad chinuindu-se chiar daca stiu ca merita. Pacat de el pentru ca ar fi baiat bun daca ar avea un pic de curaj si ceva mai multa coloana vertebrala.

Dansam si simteam cum curge apa pe mine, simteam basii in stomac si imaginea incepea sa se tulbure din ce in ce mai tare. Cu toate astea am dansat in continuare, am ras si am cantat cu tot clubul "my dreeeeeeeaaam is to fly oooooooover the rainbow, so hiiiiiiigh". Spre final tipul ofticat a reusit sa isi trimita "prietena" acasa ( chiar sunt curioasa ce i-a spus de a reusit sa o faca sa plece in fix 5 minute, atata cat mi-a zis ca ii ia ) si a venit sa danseze cu mine. Evident acest moment magic se intampla pentru ca el bause vreo 7 pahare de votca, deci isi facuse curaj. Am dansat si s-a oftica din nou pentru ca my greatest friend m-a luat de acolo si m-a dus acasa.

Am ras tot drumul de replicile rasuflate pe care le-am tot auzit in seara aia, am ras de mine si de gradul meu de ameteala, am ras si am ras.

In concluzie am dansat , am ras si am incheiat o seara perfecta alaturi de singura persoana in care am incredere deplina. singura care are grija de mine :) Si acum am un zambet larg si plin de recunostinta pentru ca m-a luat de langa "7 pahare de votca". Am intrat in casa fericita si binedispusa :D

No comments: