Sunday 16 September 2007

Atunci cand destul nu e destul




"Dupa ea" sau in cautarea perfectiunii...ce ai face dak ai trai viata perfecta, dak ai avea familia perfecta si slujba perfecta? Bineinteles ca ai trece cu vederea aceste "mici fleacuri" ale vietii tale de zi cu zi si ai cauta mai departe idealul. "Dupa ea" sau "blonda e mai tare decat bruneta mea de acasa"...


Acum lasand gluma la o parte filmul este chiar tare, iar ideea e si mai si. Un film romanesc care surprinde mai mult decat bine natura umana...intotdeauna oamenii vor mai mult si mai mult si nicioadata nu se multumesc cu ceea ce au, indiferent cat de mult este acel ceva detinut. Atunci cand esti convins ca vrei un lucru si ca iti este destinat, atunci cand esti dispus sa treci peste orice si peste oricine, sa ignori sentimentele celor dragi, atunci ajungi sa ai o obsesie.... Te urmareste, te macina si te distruge pana la urma...Din tot ce ai avut nu iti mai lasa nimic.


Abia atunci cand tot ce ai avut se transforma in praf sau amintire iti dai seama ca ai alergat dupa o iluzie...tu AI deja viata perfecta....in momentul ala iluzia dispare, obsesia se stinge , iar tu revii la realitate.


Si totusi suntem oameni.Nu stiu cati dintre noi pot sa spuna pe loc ca sunt multumiti de ceea ce au ACUM, ca pur si simplu sunt fericiti.


Eu una stiu ca vreau mai mult, ca pot mai mult...ca merit mai mult.

No comments: