Saturday 19 April 2008

hai cinci?

A venit si a pus stapanire pe noi. Mai intai au fost niste invitatii razlete pe care le primeai pe e-mail. Cineva te invinta sa intri pe nou site "hi5"; mai tarziu un pic invitatiile incepeau sa se inmulteasca si din ce in ce mai multe apareau in casuta ta de mail. In momentul in care ai primit cel putin 20 de astefel de invitatii isi face loc curiozitatea si dai click pe "join" in speranta sa aflii ce e cu aceasta noua manie. Dai click si click dupa click, iar mai incolo sute de clickuri te trezesti posesor de o pagina mareata de hi5.
In fond mai exista cineva care sa nu detina asa ceva?! Cand stai de vorba cu un coleg de facultate, un amic sau o persoana intalnita la o petrecere si ii ceri o poza ce iti spune? "pai intra si u pe hi5 la mine ca am mai multe acolo" .
Acum sa vedem ce inseamna "mai multe". La inceputurile sale ancestrale hi5-ul avea limita de 20 de poze. Unii isi puneau toate pozele care incapeau, altii considerau ca 5-10 poze maxim sunt de ajuns. Dar iata ca a venit si o zi mult mai inseninata pentru populatia in crestere a hi5 -ului, cand s-a ridicat limita. Acum sky is the limit pentru numarul de poze pe care vrei sa le expui.
Pe masura ce a crescut numarul de oameni inscrisi pe site au inceput sa apara tot mai multi sukari, fermecatori, sexyboy ( a se citi sexyboi ), iubarete, dragutze, fete_dulci, toti cu telefoane aurii, tricouri de firma, masini de SIAB. Bine...daca baietii isi expun tricourile, lanturile si armele din dotare, fetele isi arata lenjeria proaspat cumparata de la o taraba din coltul strazii prafuite. Ah, da! este de la sine inteles ca toti cei de mai sus poarta ochelarii de soare D&G, nu?
Caci, pana la urma, cine nu are pagina de hi5, nu exista...


1 comment:

Corina said...

Eee si cu Hi5-u' asta...o sa se termine vraja la un moment dat. Am cunoscut niste oameni care sunt chiar fericiti impreuna si s-au cunoscut acolo. Mi s-a parut o poveste foarte tare.
Vezi ca ti-am dat un tag, sa intri la mine pe blog...;)