Monday 30 November 2009

Magie...furata


Unii raman fara tigari, altii fara paine, eu am constatat ca am ramas fara globuri pentru bradul de craciun. Nu sunt o fana extraordinara a Craciunului, dar recunosc ca, inca de cand eram mica, imi place sa am un bradut in casa, plin de globuri sclipitoare; seara, in lumina televizorului sa luceasca globulete mai mari, mai mici, stelute si clopotei, iar lumina instalatiei sa serveasca drept fundal.

Ceva din copilul din mine probabil ca a ramas prezent si inca isi face simtita prezenta din cand in cand, asa ca anul acesta m-am hotarat sa imi cumpar globuri si ceva mici decoratiuni; nu, nu m-am plicitisit de cele pe care deja le am, doar ca au supravietuit copilariei mele doar cele mai dure si cele mai "uratele" daca pot spune asa...deci premisa a fost creata si am pornit la cumparaturi.
Dupa lungi plimbari prin magazinele, care deja sunt pline ochi de astfel de obiecte, m-am oprit la niste modele frumoase si subtile. Numai ca in vitrina si pe raft sunt superbe, iar cand le iei efectiv in mana sa le vezi de aproape, majoritatea sunt murdare, ciobite, zgariate, atinse, au modelele sterse sau sunt chiar sparte. Cu toate acestea ele sunt acolo, la vanzare, ca si cand am trai in povestea imparatului fara haine, la un pret de nici nu iti poti inchipui ca sufera vreun defect.
Cu alte cuvinte, avem posibilitatea de a cumpara niste globuri frumusele si nu foarte ieftine, dar doar daca avem rabdare, multa rabdare, pentru ca pana reusesti sa gasesti o mana de globulete neatinse ( nu zic intacte ) este destul de complicat.
In concluzie, recomand ca tinuta de achizitionat globuri: adidasi si blugi ( se sta mult in picioare la "ales", un carucior sau un cos incapator si multa, multa atentie si rabdare pentru ca altfel risti sa pui in bradul de craciun o chestie oarecum rotunda, in unele locuri mata, in altele lucioasa, plina de lipici sau atinsa...mai rau sau mai putin.

Mult succes, deci!

P.S: pentru cei lipsiti de rabdare si/sau atentie propun un insotitor care are din plin aceste calitati pentru ca achizitia sa fie una plina de succes - eu doar asa am reusit.

1 comment:

DeeDee said...

Deci hai cu mine la cules globuri, vii? :D