Sunday 23 March 2008

noi suntem cei ce va vom conduce maine


...acesta este sloganul anului III de la Facultatea de Management Economic din cadrul ASE-ului...Inainte sa spuna cineva ceva lasa-ti-ma sa spun ca dak o sa ajung sa fiu condusa de vreunu' din astia prefer sa imi trag un glont in cap.
Dupa ce a trebuit sa suport 3 ani de zile prostiile lor debitate pe grupul de yahoo...dupa ce am indurat cele 50 de mailuri pe zi trimise de cate o minte creata din astea multe, acum a venit si lovitura de gratie: organizarea balului de absolvire.
Oamenilor li s-a propus o oferta in Bulgaria la Nisipurile de Aur, unde cu 300 de lei ar fi stat 3 nopti si 4 zile in regim all inclusive, la un hotel de 4 stele, iar masa festiva era inclusa la fel ca si transportul dus-intors. Frumos, nu? De cum am comunicat aceasta posibilitate pe grupul nostru mi s-a dat peste nas. Majoritatea managerilor de azi bineinteles ca nu se vad in alta parte decat la un hotel undeva in Bucuresti, unde sa aiba un meniu de nunta si un taraf pe masura. In fond de ce sa alegem 4 zile de rasfat undeva pe malul marii cand am putea sa stam picior peste picior la un hotel in mijlocul Bucurestiului si sa dam tot cat pentru cele 4 zile? Mi se pare normal! Unde mai punem ca stimatii mei colegi, da, aceia care va vor conduce maine, au precizat ca este IN INTERESUL STUDENTILOR urmatoarea desfasurare a balului:

O seara la Sala de Receptii a Palatului Parlamentului ( 300 lei ) ce va consta in:


Aperitive
Platou antipasto ( pepene galben, prosciuto, bocconcini, rosii cherry, chorizo, salcichom, anghinare, rosii uscate la soare, masline verzi si negre, ardei kapia copti, file de anchois)
Platou de branzeturi ( cascaval, bulgarasi de branza, cas, telemea, Roquefort, Camembert, rulada de cascaval afumat)
Platou de mezeluri ( salam de Sibiu, muschi file, bacon, pastrama)
Canapele cu rulada de curcan si kiwi
Crispy toast cu somon afumat
Rulada fina cu ciuperci de padure
Chiftelute aromate cu sos de chimen
Mini tarte umplute cu salata de ciuperci si jambon crud
Barcute de telina cu gorgonzola si icre rosii
Toast cu roastbeef si cornichon
Vol-au-vent cu branza si ghimbir
Rulouri de vinete cu legume

Bufet cald
Muschi de vita Rossini
Rondele de somn cu sos de capere
Muschiulet de porc in crusta de ierburi
Rulada din piept de curcan
Beef Gorgonzolla
Frigarui de pui cu salvie
Somon in crusta de migdale
Aripioare ( picante ) in stil mexican


Salate
Salata nicoise
Cocktail de fructe de mare
Salata Caesar
Salata de paste cu legume
Salata de boeuf
Salata Waldorf
Salata de cruditati
Salata de pui
Salata de conopida
Salata de sfecla

Garnituri
Legume la gratar (ardei, dovlecei, vinete, morcovi, telina)
Orez basmati cu curry
Cartofi Boulanger
Ciuperci Pleurotus cu Roquefort
Muraturi asortate


Desert
Mini prajiturele de casa
Crème de portocale, panna cotta, mousse de chocolat
Torturi asortate
Frigarui de fructe cu fondue de ciocolata
Alune, fistic, maxi mix, paille cu parmezan si susan
Branzeturi frantuzesti fine
Tort festiv

2. Open bar:

(bauturi alcoolice si non-alcoolice)
Vin alb (demisec / demidulce)
Vin rosu (demisec / demidulce)
Suc natural diverse sortimente
Apa minerala si plata
Sampanie
Tarie (Whisky, Campari)
Gheata


3. Amenajare interioara completa (mese, scaune, aranjamente florale)
4. Muzica ambientala (DJ)
5. Dansatori profesionisti (animatori)
6. Prezentatori
7. Personal de primire/servire/ curatenie
8. Album foto digital (amintire)
9. Concursuri cu premii: 5 excursii la Sinaia


Aceasta este forma finala a balului de anul acesta al Facultatii de Management Economic. Eu una nu ma duc nici sa mi se dea bani....prefer sa imi iau prietenii si sa avem noi intre noi parte de distractia si rasfatul pe care chiar il meritam, chiar si numai pentru ca a trebuit sa suportam atat prostie si snobism...

Cat despre viitori manageri ai tarii....Dumnezeu sa va fereasca sa aveti de-a face cu ei!

No comments: