Saturday 17 March 2007

La Tortura

Tortura stim ca exista inca din cele mai vechi timpuri. A aparut din nevoia de a-i constrange pe indivizi sa faca sau sa spuna ceva si din nevoia de exprimare a sadismului.
Exemplu practic de tortura psihica:
In zilele noastre sa practica o alta forma de tortura si anume tortura psihica. Bineinteles ca cea mai dura dintre toate formele de tortura psihica este cea pe care o fata si un baiat o exercita unul asupra celuilalt. Totul incepe cu primul contact intre cei doi; exista clar atractia intre cei doi...fata asteapta cu sufletul la gura sa i se cera numarul de telefon si iata ca in sfarasit baiatul isi ia avant si....si....si...si cere id-ul de messenger al fetei respective. De unde putem sa tragem concluzia ca intra-adevar, cine nu are un id de messenger si un cont de hi5 practic nu exista. Este o persoana moarta din punct de vedere social. Ce fel de persoana trebuie sa fii sa nu ai un cont de hi5??? Oare un pustnic, ceva? Probabil, din moment ce nu esti in pas cu ultima moda in comunicare si anume messengeru si hi5-ul.
Dar sa revenim...si cei doi se despart. Urmeaza a doua zi....fata se trezeste se duce la calculator, intra pe mess si....nimic, nici o agitatie in lista ei. Iese, se duce si isi gaseste ceva de facut. Pe la pranz, asa, se gandeste la seara trecuta: totul a fost bine, ne-am inteles, ne-am placut....si atunci de ce nu m-a adaugat? Primul semn de tortura. Iata ca ziua trece si nici un semn, nimic, iar fata incepe sa il aduca pe DE CE din ce in ce mai des in mintea ei. Sa il adauge ea? Nu se poate...ce impresie ar face? Dupa multe certuri si dispute cu ea insasi decide sa nu il adauge. Asteapta sa preia el initiativa si daca nu face nimic vede ea ce face maine.Uite asa ziua se incheie cam in acelasi mod in care a inceput: "de ce nu zice nimic?"
De partea cealalta, in drum spre casa, baiatul se gandeste..."hm...poate nu ma place asa de mult cum cred eu, poate ar fi mai bine sa o las pe ea sa preia initiativa. Pentru ele este mult mai usor sa fie cele care preiau initiativa". Fara alte ganduri staruitoare el se duce acasa si se baga in pat. Bineinteles ca se trezeste pe la pranz sau dupamiaza asa ca nu a avut timp sa o adauge pe tipa in mess. Mananca si el ceva si isi aduce aminte de seara trecuta. Deschide calculatorul ca sa intre pe mess si sa adauge fata acolo, dar ii pica ochii pe iconita de pe ecran si i se face pofa de un "CS" cu baietii. Intra in retea si pierde notiunea timpului. Seara iese pe afara si se gandeste ca tipa sigur l-a adugat, doar s-au placut, asa ca vorbeste maine cu ea.
Bineinteles ca si tipul poate avea momente de neincredere si de nesiguranata si poate reactiona ca si fata noastra de mai sus. Asa ca amandoi asteapta cuminti semne de viata, unul de la celalalt.
Dupa ce ofteaza asa o vreme fata ajunge la concluzia ca era asa de bine in perioada copilariei...era de ajuns sa vina baiatul sa te intrebe: "Vrei sa fii prietena mea?" tu ziceai "da" sau "nu" in functie de situatie si fiecare pleca la joaca linistit si cu zambetul pe buze pentru ca stiau sigur o chestie.
Asa e muuuult prea complicat; stam si ne intrebam "oare ma place?", "de ce nu suna?", "de ce nu ma adauga in lista?"
:)))

1 comment:

Corina said...

Very funny, dar nu esti la curent. Acum se joaca FIFA....