Tuesday 2 August 2011

Too you besk


A invatat in 10 zile sa spuna asta, chiar daca e mai greu cu scrisul.

23 iulie - ziua in care magia a incetat sa mai existe pentru mine, ziua in care mi-am dat seama ca in atatia ani m-am inselat. Poate nu exista.
Tot 23 iulie - ziua in care ne-am facut prieteni noi; ziua in care a inceput ceva, poate nu magie, poate nu minune dar... in 10 zile am facut mai multe decat altadata sau cu altcineva in 10 luni de zile. Sa stati sa va bateti cu perne, sa va gadilati, sa va uitati la tv si sa incerci sa ii traduci reclamele; sa jucati bowling, sa dansati toata noaptea, sa impartiti tigara, paharul de whiski; sa iti danseze tie si doar tie; sa iti zambeasca si sa iti faca dedicatii, dansand provocator pe bar, sa se dea jos de acolo si sa isi faca loc prin multime pana la tine, sa te ia in brate si sa iti spuna "te iubesc" dupa care sa te sarute pe frunte; sa ignore pe oricine altcineva din jurul vostru; sa iti sarute manile atunci cand se indeparteaza chiar si pentru cateva secunde de tine; sa se joace cu parul tau ore intregi; sa stea treaz pana la 5.30 dimineata ca sa iti spuna "hello baby, me likes you ssoooo mash! have nice day at work"; sa te stranga in brate atat de tare, incat ii "auzi" muschii incordandu-se; sa radeti impreuna de amici tai sau de prietenul lui, atunci cand intrec masura; sa adormiti imbratisati; sa se trezeasca si sa iti ceara scuze ca a amortit si ca se intoarce pe cealalta parte; sa va treziti dimineata brusc din cauza batailor in usa; sa mergeti impreuna la spital si sa asteptati 3 ore sa vedeti daca "fratele lui" e ok; sa descoperiti lucruri noi unul despre celalalt; el sa invete romana si tu sa inveti limba lui; sa radeti ca niste copii, uitandu-va unul in ochii celuilalt; sa mergeti cu taxiul la mcdrive la 10 dimineata si sa realizati ca amandoi beti Fanta; sa mergeti acasa si sa stati turceste, fata in fata, in varful patului, savurand sendvisurile abia cumparate; sa iti alunece din sendvis bucatele de varza sau firmituri de paine si el sa le culeaga tandru; sa iti faca loc langa el si sa te mangaie pe mana si par in timp ce tu stai cu capul pe pieptul lui si ii asculti bataile inimii; sa il privesti scriind in telefonul tau numele complet, adresa, telefonul de acasa, adresa de e-mail, cuvinte precum "mi-e dor de tine", "vreau sa te vad", "saruta-ma", "te iubesc, Ioana"; sa descoperiti ca va plac aceleasi melodii si ca iubiti amandoi culoarea albastra; sa mergeti sa schimbati bilete de avion; sa faceti bagaje; sa predati camere; sa iti dea sa mananci inghetata cu lingurita, in aeroport; sa stai cu el pana cand dispare dupa colt; sa te urci in taxi la intoarcerea de la aeroport si sa primesti de la el mesaj: "i love you, Ioana, swear, too you bask"; sa iti promita ca se intoarce intr-o luna cel tarziu; sa iti promita ca te suna a doua zi; sa iti promita ca veti vorbi pe mail, sms uri si la telefon si sa se tina de cuvant...

Asta ce e? Nu stiu ce e acum, dar in mod sigur au fost unele dintre cele mai frumoase 10 zile din viata mea... cu atat mai mult cu cat au coincis cu disparitia magiei din viata mea.

No comments: