Friday 14 May 2010

Tu in ce zi esti?


Citeam un articol acum cativa ani in care se spunea ca, desi numarul oamenilor este in continua crestere, pe glob, coeficientul mediu de inteligenta ramane acelasi. De aici fiecare trage ce concluzie vrea.

In mod sigur, faptul ca daca nu ai cont pe hi5, facebook, twitter sau in alte retele sociale de acelasi gen, inseamna ca nu existi; nu figurezi si nu inregistrezi view -uri inseamna ca esti o nulitate din punct de vedere social si nu meriti sa traiesti. Dar nu despre asta vorbim acum, ci despre cel mai penibil test pe care ai putea sa ti-l faci si sa il afisezi pe o pagina personala detinuta in cadrul uneia dintre multiplele retele enumerate.
Am vazut teste de genul: "ce fel de ighetata esti?", "care imprieu pe tricou ai fi?", "ce fel de sarut esti?" bla bla bla. Mai nou falfaie un alt test in comunitate: "tu in ce zi esti?" Prima data am crezut ca nu citesc bine sau ca interpretez eu aiurea...nu, nu poate fi un test care sa se refere la...ba da, exact asta este. Cica iti faci testul si aflii in ce zi esti, iar apot bineinteles ca daca il faci este normal sa arati rezultatul si celorlalti 18392592 de oamnei din reteaua ta.


Oare teste de sarcina putem face on-line? Penibili am ajuns...

No comments: