Tuesday 11 March 2008

for you, my crazy girl




Pentru ca i-am promis, pentru ca merita, pentru ca nu vrea sa creada, dar nu este numai parerea mea.


Ati intalnit vreodata o persoana anume care sa fie o sursa intreaga de fericire, de optimism? O adevarata sursa de energie. O persoana care sa faca sa se lumineze o incapere intreaga? Genul de persoana care ar fi reusit sa o aduca la viata si pe eterna mireasa din Marile Sperante? Daca ar fi cunoscut-o pe ea in mod sigur nu s-ar mai fi plimbat in jurul mesei de nunta, in scaunul ei cu rotile, impinsa de un baietzel....Stiu sigura ca nu ar mai fi existat masa aceea, incaperea prafuita sau castelul neigrijit.

Asa are ea asa un talent sa faca lumea sa rada din tot sufletul ( nu doar sa zambeasca ). In jurul ei nu poti sa fii nici macar trist si sunt curioasa dak cineva care o cunoaste a reusit sa fie serios macar 5 minute si sa nu rada ca un nebun...Eu nu cred. Culmea e ca toti cei din jurul ei stim si suntem constienti ca ea este One of a Kind si ca sunem norocosi sa ne numaram printre prietenii ei; cu totii numai ea singura nu crede asta. De ce? Nu se stie...Cunoaste o multime de lume si nu exista persoana care odata ce a cunoscut-o sa nu o placa.

E nebuna in totalitate. ( hai hai degeaba negi cand citesti asta ca stii ca asa e :P ) Sau poate nu e nebuna, dar e destul de tzacanita sa pocneasca drept in nas un taximetrist idot, si asta spune tot :)) ce dak isi cauta melodiile dintr-un film exact in mijlocul filmului cand suntem la cinema? si dak se plimba cu ferrarri-ul? sau face mici curse cu Fifi? sau da o fuga pana la mare intr-o noapte cand iese doar la o plimbare? sau dak ii plac aia mari si negri de respira bine? :) E desteapta foc, e frumoasa si amuzanta. Cunoaste o multime de baieti care mai sunt si actori celebrii. Ii spun vedete de televiziune si actori celebrii ( si nu, nu "vedetele" noastre ) ca e frumoasa si ca e o persoana extraordinara. Si nu numai ei...mai sunt si altii fie porci, fie boi, care nu se pot desprinde ei indiferent cat de nesimtiti sunt :)

Ce ii mai trebuie, atunci? Increderea, pentru ca Deedee, chiar esti o fata minunata!


For my crazy Dee, from funny Jo :))




1 comment:

DeeDee said...

baaai, lasa-ne cu minciunile, frate!!! mai citeste careva si te si crede....
chiar asa? se poate, dom'shoara? :p

anywayz, deedee thanks you deeeeeeeeeply si a ramas impresionata... ;;)
thanks for being my friend, Jo!!!!

Pups :*:*:*:*